Tepperens

Telefon: 90 24 26 33 
E-post: 
post@kongerengjoring.no
Adresse:
Grorudveien 102 ,
1053 OSLO

Konge Rengjøring AS er godkjent av Arbeidstilsynet. Les mer

Tepperens

Jevnlig tepperens er helt avgjørende for teppebeleggets utseende og levetid. Konge Rengjøring AS benytter moderne metoder og maskiner som sikrer et godt resultat.

Matteutleie

En strategisk plassering av våre effektive matter, besørger at et mini mum av søle og sand trekkes videre innover i lokalene. Riktig plasserte matter er med på å minske renholds behovet og sørger for at gulvbelegget utsettes for mindre slitasje. 

Butikkrenhold

Konge rengjøring anbefaler daglig butikk rengjøring for at brukeren skal oppfatte lokalene som rene, uten vesentlig smuss under hyller, uten fingermerker på glassfasader og dører. Gulvet må fremstå som rent / blankt, med en homogen overflate. Kundetoaletter må alltid være rene og ryddige. Hvis du ønsker at butikken skal lukte godt før kundene kommer på besøk, velg Konge Regjøring.

Kantine Renhold

Kantine renhold er viktig for helse og arbeidsmiljøet. Vi leverer kantine renhold i kombinasjon med daglig rengjøring, men hvis kantina og kjøkkenutstyr trenger ekstra rengjøring før mattilsynet er på besøk så kan vi tilby ektra kantine rengjøring noen dager i uken
Ring oss for profesjonell hjelp.

Skole & Barnehage renhold

Konge Rengjøring leverer daglig renhold til skoler og barnehager i Oslo og Akershus.
Skole og barnehage rengjøring betyr dedikasjon, tålmodighet og godkjente produkter som forhindrer allergiske reaksjoner mot barna.
Vi leverer sporadiske renhodsoppdrag til skoler og barnehager som :
Vinduspuss
Skuring og boning
Hovedrengjøring osv
Ring oss for gratis befaring og pris vurdering

Copyrights © 2022 All Rights Reserved by NetConsulting AS.

post@kongerengjoring.no ·  90 24 26 33