OM OSS


Konge Rengjøring AS

Telefon: 90 24 26 33  
E-post: 
post@kongerengjoring.no
Adresse:
Grorudveien 102 ,
1053 OSLO

Konge Rengjøring AS er godkjent av Arbeidstilsynet. Les mer

Konge Rengjøring AS har erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold. Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen.
Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnadene. Vi tilbyr rengjøringsarbeid for private og offentlige firma i Oslo og omegn, og ønsker å kunne bistå også deg med å løse dine behov.

Konge Rengjøring AS har mye erfaring i renhold bransjen. Vi ønsker å tilby deg som ny kunde en god service med høy kvalitet til lav priser.
Vårt mål er å få fornøyde kunder ved å tilfredsstille deres behov. Vi ønsker at du skal føle deg trygg og legger vekt på service, kvalitet og oppfølging.
Våre tjenester dekker både privat- og bedriftsmarkedet innen industri, kontorrenhold og borettslag. Vi er spesialister på kontorrenhold og trappevask.
Vi i Konge Rengjøring AS håper at du finner tjenestene våre interessante, og tar gjerne en uforpliktende samtale og befaring for å se nærmere på ditt behov.

Vi tar store og små oppdrag, og alt innen renhold. Ta kontakt for mer informasjon om våre priser og hva vi kan tilby akkurat deg.

TOPP KVALITET TIL LAVE PRISER

Vi håper at vi kan leve opp til forventningene.
Takk for at dere vurderer vårt selskap!

Godkjent Renholdselskap

Fra 1. september 2012 skal alle renholdsvirksomheter
være godkjent av Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig.

Trykk her for mer informasjon!

Copyrights © 2022 All Rights Reserved by NetConsulting AS.

post@kongerengjoring.no ·  90 24 26 33